Тотнъм обра наградите за месец септември във Висшата лига
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Агне Постекоглу отново е най-добрият мениджър за месеца

Тимът на Тотнъм прави страхотен старт на сезона във Висшата лига и е лидер във временното класиране на английската елитна дивизия. Отборът от Северен Лондон продължава да обира индивидуалните награди през кампанията. Мениджърът на тима Анге Постекоглу отново е избран за треньор на месеца, след като получи наградата и за август.

Австралийският мениджър на “шпорите” се радва на страхотен старт на живота в Англия. Той печели втора поредна награда за най-добър наставник. Постекоглу постигна 3 победи и едно равенство от 4-те си двубоя във Висшата лига през месец септември.

Отново футболист на Тотнъм е избран за играч на месеца. След като Джеймс Мадисън спечели наградата за месец за август, сега корейският национал Хюн-Мин Сон е номер 1. Сон отбеляза 6 гола през месеца в 4 срещи от първенството и заслужено получава този приз.

Гол на месеца отиде у Бруно Фернандеш. Португалският халф на Ман Юнайтед вкара чудесно попадение от воле срещу Бърнли за успеха с 1:0 на 23 септември. Това е първа индивидуална награда за Бруно Фернандеш през новия сезон.