Основен футболист на Нюкасъл подписа нов договор
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Дан Бърн поднови контракта си със "свраките"

Нюкасъл Юнайтед постигна споразумение със защитника на Дан Бърн за нод договор. 31-годишният футболист ще продължи да играе за “джордитата” до лятото на 2025-а година.

Дан Бърн е много важен футболист в състава на Еди Хау, след като бе привлечен през януари 2022-та година от тима на Брайтън. 31-годишният бранител има 70 мача за „свраките“ и имаше сериозен принос отборът да се класира за групите на Шампионска лига и да финишира в топ 4 на Висшата лига през сезон 2022/2023.

Наскоро Дан Бърн помогна на Нюкасъл да победи ПСЖ с 4:1 в Шампионска лига, отбелязвайки едно попадение. Футболистът е записал 8 мача във Висшата лига през този сезон, като има 1 гол. През миналата кампания той игра във всичките 38 мача на Нюкасъл в първенството, което е впечатляващо.

. „За мен значи всичко да играя за този клуб с този мой подпис. Искам да остана тук за дълъг период и се радвам, че се разбрахме за нов договор. Целите, както винаги, са ми високи и гледам смело напред към новите сезони“, заяви Бърн за клубния сайт на Нюкасъл Юнайтед.