Тотнъм отхвърли рекордна оферта на Байерн Мюнхен за Хари Кейн
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Байерн Мюнхен ще трябва да изкарат деветцифрена сума ако искат да имат капитана на Англия в състава си

Байерн Мюнхен е предложил поредна оферта за Хари Кейн, отхвърлена от Тотнъм, като отборът от Висшата лига не е готов да приеме сума по-малка от 100 милиона паунда. Ръководните лица на шампионите в Бундеслигата включително изпълнителният директор Ян-Кристиан Дрийсен и техническият директор Марко Непе, се срещнаха с президента на ,,шпорите” Даниел Леви в понеделник, за да обсъдят евентуална сделка за капитана на Англия. Неотдавнашни новини твърдят, че Байерн вече е „близо“ до постигане на споразумение относно трансфера на 30-годишния футболист, за когото се твърди, че има желание да премине на ,,Алианц Арена” това лято.

Според The Independent, отборът на Томас Тухел е предложил втора оферта от 85 милиона паунда към ,,спърс”, но е била отхвърлена, като ,баварците” ще трябва да дадат над 100 милиона паунда, ако искат да имат Кейн в състава си. В доклада се твърди, че Байерн са готови да стигнат до 90 милиона паунда, но Леви даде да се разбере, че всички оферти под 100 милиона паунда ще бъдат отхвърлени въпреки факта, че Кейн има само 11 месеца, преди да му изтече договора с Тотнъм.

Лукас Ернандез държи рекорда за най-скъпа покупка на Байерн, като защитникът струва на шампионите в Бундеслигата около 69 милиона паунда през 2019 година. Както се вижда ,,баварците” са готови да счупят този рекорд за Хари Кейн, но въпросът остава с колко ще бъде подобрен този рекорд, ако голмайстора за всички времена на Тотнъм и Английския национален отбор акостира на ,,Алианц Арена”.