Тотнъм предлага страхотен нов договор на Хари Кейн
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Шпорите" искат да задържат на всяка цена своя звезден нападател

Според информация на известното издание The ​​Guardian, Тотнъм иска Хари Кейн да остане в клуба възможно най-дълго и е предложил изгодна сделка на 29-годишния футболист да удължи престоя си в Северен Лондон. “Шпорите” са готови да възнаградят своя голаджия със значително увеличение на заплатата, тъй като се стремят да запазят своя топ реализатор за всички времена.

Хари Кейн е един от най-добрите нападатели в световния футбол в днешно време. Той бележи голове за забавление и води отбора си към победи, макар че все още му липсва спечелен голям тфоей. 29-годишният футболист успя да намери мрежата 32 път през миналия сезон. Освен това той имаше пет асистенции иа сметката си. Английският национал е вкарал 213 гола във Висшата лига и е на второ място след Алън Шиърър, който има 260 гола до името си. Кейн може да счупи рекорда, ако реши да остане в Англия поне още два сезона.

Но тъй като неговият договор от изтича след една година, бъдещето му е несигурно. Има доста клубове, желаещи да го привлекат. Напоследък германските гиганти Байерн Мюнхен са свързвани с нападателя.

Босът на Тотнъм Даниел Леви се стреми да задържи своя звезден нападател в клуба. Той е убеден, че 29-годишният футболист ще подпише нов договор, което ще увеличи заплатата му значително от сегашните 200 000 паунда на седмица. Леви смята, че оставането в Тотнъм ще бъде най-добрият ход за английския национал не заради парите, а защото вярва, че новият мениджър Анге Постекоглу може да донесе трофей на тима.