Тотнъм с максимално кратък престой в Пловдив
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Английският Тотнъм, притиснат от изключително натоварената си програма в първите седмици на новия сезон, планира да прекара в Пловдив максимално кратко време около двубоя от втория квалификационен кръг на Лига Европа с носителя на Купата на България Локомотив.

Програмата на тима на Жозе Моуриньо показва, че в рамките на по-малко от три седмици те ще трябва да изиграят 9 мача, включително пропътувайки около 5,000 километра до Града под Тепетата, както и евентуална нова авантюра на Балканите.

На този етап Шпорите са се спрели на два варианта.

Възможно е Моуриньо и компания да кацнат късно в сряда вечер в България, но не е изключено делегацията на клуба от северен Лондон да пристигнe у нас в деня на двубоя. Срещата е на 17 септември, от 19:00 часа.

Тренировка на “Лаута” не се предвижда, а визитата на отбора ще премине при изключителни мерки за сигурност, като достъпът на феновете до играчите и треньорския щаб ще бъде на практика невъзможен.

Няма да се проведе дори среща с фенклуба на Тотнъм България, въпреки че от организацията имаше намерение да раздадат подаръци на играчите.

Все пак, фенклубът организира среща на всички свои привърженици в Пловдив, на която ще бъде гледан двубоят в местно заведение.

Локо пък обяви, че ще монтира видеостена, на която привържениците на отбора ще могат да наблюдават срещата.