Тотнъм ще се бори до последно за подписа на млад защитник
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
,,Шпорите" се нуждаят от подобрение на своята защита

Тотнъм са постигнали малък напредък, в опитите си да привлече защитника на Волфсбург – Мики ван де Вен. След като Андже Постекоглу беше назначен за старши треньор на ,,шпорите”, той заяви, че един от първите му приоритети е да подсили защитата си. Това е пряко свързано с представянето на ,,белите” в защита през миналия сезон, когато допуснаха 63 гола в 38 мача. Този негативен рекорд им коства участието в Европейските турнири през предстоящия сезон.

Според The Athletic, Тотнъм не са успели досега, да накарат германския отбор да намали цената на защитника. Все пак в последните дни, двата отбора са стигнали до ориентировачна цена, върху която тепърва следва да се преговаря. Според доклада, Волфсбург няма да го продадат за по-малко от 30 милиона паунда.

Една от основните причини, Волфсбург трудно да се съгласят на сделка за по-малко пари, е че Мики ван де Вен подписа нов контракт с германците преди 1 месец. Новият му договор е до 2027 година, така че ако Тотнъм го искат в състава си, ще трябва доста да се постараят.