В Северна Македония предупреждават за инвазия от феновете на Левски
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Очакват се над 1000 фенове на "сините" да подкрепят своите любимци

Тази вечер отборът на Левски открива своята европейска кампания с гостуване на Шкупи. Двубоят буди сериозен интерес у феновете на “сините” и те ще подкрепят страстно своя отбор. Пресата в Северна Македония акцентира преди двубоя за очакваната инвазия на “сини” привърженици.

Местните издания информират, че над 1000 гостуващи привърженици ще подкрепят тима на Николай Костов в това гостуване. Мачът се явява и втора визита за “сините” за сезона, след като до момента в първенството на България имаха едно гостуване – срещу Ботев Пловдив, което бе спечелено с 3:1, а доста фенове на Левски подкрепиха възпитаниците на Костов.

Домакините правят прогнози, че на стадиона за срещата от Лига на конференциите тази вечер ще има около 3000 привърженици на Шкупи, което говори, че мачът ще бъде доста добре посетен.

Двубоят е на националния стадион “Тодор Проески”, но тревата на игрището е в доста лошо състояние, което притесни българския отбор преди срещата.

В същото време от Левски отправиха предупреждение към своите фенове часове преди визитата в Скопие. От клуба призовават привържениците да не правят прояви на расизъм и ксенофобия, тъй като УЕФА може да накаже отбора сериозно.