Тотнъм запазва интереса си към английски национал
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Полузащитникът на Манчестър Сити Калвин Филипс е трансферна цел на "шпорите"

Според новина на Football Transfers, английският халф Калвин Филипс е обект на интерес от Тотнъм Хотспър. Изданието предполага, че грандът от Северен Лондон също е искал да привлече английския национал през летния трансферен прозорец.

В същото време е ясно, че Манчестър Сити вероятно ще изслуша оферти за играча, който не се е отплатил за 42-те милиона паунда, които “гражданите” дадоха за него. Калвин Филипс беше един от най-желаните полузащитници във Висшата лига, когато напусна Лийдс миналата година. 27-годишният футболист беше звездата на Лийдс Юнайтед, като им помогна да останат във Висшата лига. Прогресът му привлече вниманието на клубове като Ливърпул и Манчестър Юнайтед, а Манчестър Сити все пак успя да спечели надпреварата за подписа му.

От “Етихад” платиха 42 млн. паунда за привличането на Филипс. Английският национал обаче е второстепенен играч за тима на Пеп Гуардиола. Мениджърът бе недоволен и от физическото състояние на играча преди месеци. Проблемите за Филипс продължават и този сезон, като той е записал само 165 минути на терена.

Когато след два месеца и половина януарският трансферен прозорец отвори, то Ман Сити надали ще има против да спечели пари от Филипс. Тотнъм може да му предложи път за бягство от Манчестър Сити. Грандът от Северен Лондон от доста време иска да вземе Филипс и се надява, че неговото привличане ще помогне на тима за още по-добри резултати.