“Акулата” Феран е готов да захапе Реал Мадрид
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
„Искам да хапя всеки мач, Реал Мадрид не е изключение", заяви Феран Торес

Офанзиният футболист на Барселона – Феран Торес, говори пред сайта на каталунския гранд. Той направи коментар на ситуацията си в клуба и заяви на какво се дължи подобрението във формата му през настоящата кампания. На 28 октомври на Барса предсти дерби с Реал Мадрид, а Феран коментира и темата Ел Класико.

„Не съм водил разговор с Шави, но вече казах в интервю, че никъде няма да ходя. Няма да споменавам имена, но има хора, които се опитаха да ме изгонят от отбора. Бях много ясен, че ще остана в Барса и че ще успея“, каза Феран Торес.

„В клуб като Барселона е много сложно. Вие сте длъжни да печелите всеки двубой и да играете добре на всичкото отгоре. Много пъти не можете да постигнете всичко. Дисциплината е фундаментална за мен, защото означава, че не се отклонявате от пътя и резултатите идва”, продължи футболистът.

„Прякорът ми Акулата се основава на този Феран Торес, който съм, дисциплината, която имам, манталитета, който имам, конкурентоспособността и желанието винаги да бъда най-добрия“, заяви футболистът на каталунския гранд.

„Смяташ ли да захапеш (да вкараш) и на 28 октомври срещу Реал Мадрид в Ел Класико?”, бе запитан Феран. Напа . Нападателят отговори, изразявайки увереност: „Искам да хапя всеки мач, Реал Мадрид не е изключение.“

Мачът срещу Реал Мадрид ще бъде от сериозно значение за Барселона, тъй като при определени обстоятелства “белия балет” може да излезе с 6 точки аванс. Два ръга преди големия сблъсък тимът на Шави изостава с 3 пункта от “белия балет”.