Трансферен провал за Атлетико Мадрид
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Пиер-Емил Хьойберг няма да премине при "дюшекчиите"

Според трансферния гуру Фабрицио Романо, отборът на Тотнъм Хотспър е отхвърлил последната оферта, направена от Атлетико Мадрид за халфа Пиер-Емил Хьойберг. Мадридският гранд наскоро възроди своя интерес към 28-годишния футболист и се опитаха да стигнат до споразумение с клуба от Висшата лига.

Атлетико Мадрид наскоро отправи оферта за услугите на датския национал, но тя беше отхвърлена от клуба от Северен Лондон. Въпреки че “шпорите” са в готовност да се разделят с Хьойберг, те ще го направят само при определени условия. До края на договора на футболиста с клуба остават още две години. В резултат на това Тотнъм няма нужда да бърза да го продава.

Според по-ранни информации, клубът от Северен Лондон иска близо 40 милиона паунда за 28-годишния футболист. Но офертата, отправена от гиганта от Ла Лига Атлетико Мадрид, беше за трансфер под наем и Тотнъм не прие предложението.

Сделката е в застой и е малко вероятно нещата да се променят, освен ако Атлетико Мадрид не отправи оферта, която включва опция за закупуване. Мадридчани проявяваха интерес към датския национал през цялото лято, но най-вероятно ще претърпят трансферен провал в опитите си да вземат Хьойберг.

Датският национал прогресира, откакто се присъедини към Тотнъм от Саутхемптън през 2020 г. 28-годишният играч имаше важна роля в отбора през миналия сезон. Но нещата се промениха през последните няколко месеца и той сега е с периферна роля в състава на Ангелос Постекоглу.