Треньорът на ЦСКА 1948 обяви дали някой му реди състава
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Никой не ми дава съвети, а не мисля, че е редно някой да се бърка на треньора в работата му с футболистите", каза Николай Панайотов

Отборът на ЦСКА 1948 е далеч от най-добрата си форма през настоящия сезон. “Червените” ще преследват задължителни три точки в предстоящия мач с Ботев Враца. Треньорът на тима Николай Панайотов говори преди визитата във Враца. Младият специалист каза, че има подкрепата на ръководителите на ЦСКА 1948 и че никой не се бърка в работата му.

“Очаквам реакция от отбора в утрешния мач, а най-важното е да се поздравим с трите точки срещу Ботев Враца. Надявам се отборът да покаже друго лице и силно се надявам да видя друга игра на терена. Ще имаме нужда от много характер и себераздаване. Правим анализи след всеки мач. Отнема време треньорът да наложи своя стил на игра. Нужно е да има резултати, искаме да изглеждаме по друг начин на терена”, каза Панайотов.

“Има достатъчно двубои до края на кампанията. За мен отборът няма страх да се бори. Най-важното е ЦСКА 1948 да започне да печели. На всеки би било трудно да определя стартовите 11, тъй като има голяма конкуренция в тима. Всеки трябва да е наясно, че когато има шанс трябва да го използва, щом играе за този клуб”, продължи наставникът на столичния тим.

“Аз съм сложен за старши треньор на отбора за момента. Имам подкрепа от ръководството. Когато имат нужда от помощ от мен съм тук, когато нямат нужда си тръгвам. Нникой не ми дава съвети, а не мисля, че е редно някой да се бърка на треньора в работата му с футболистите”, добави най-младият треньор в родния шампионат.