Треньорът на Динамо Загреб: Имаме качествата да победим
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Анте Чачич говори преди тазвечершния мач от Шампионската лига

Старши треньорът на Динамо (Загреб) – Анте Чачич коментира очакванията си за първата среща от третия квалификационен кръг в Шампионската лига срещу Лудогорец.

“Ще се държим така, както в елиминационен мач и знаейки, че има и реванш, каза треньорът на Динамо Анте Чачич пред журналистите в Разград. Двата отбора се познават добре и Шампионската лига е онзи турнир, който ги е срещал досега. Напълно сме наясно, че ще се играе мач, след който някой може и да отиде в плейофа за място в Шампионската лига. Наясно съм, че и двата отбора имат еднакви желания. И двата отбора са в добро настроение, имат положителни резултати зад гърба си и трябва да се очаква, че утре ще бъде добър двубой като качество.”, заяви той.

“Настройката, с която дойдохме е точно такава – като за елиминационен мач. Ще се опитаме да постигнем добър резултат, който в крайна сметка ще ни отведе в плейофите в Шампионската лига. Очаквам Динамо да търси победа в Разград. Наясно съм, че домакините имат същите намерения, така че резултатът може да бъде в двете посоки.”, добави Чачич.