Треньорът на Нюкасъл след загубата от Дортмунд: Голям удар за нас
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Тази вечер беше голям удар за нас, особено у дома", каза Еди Хоу

В сряда тимът на Нюкасъл загуби с 0:1 у дома от Борусия Дортмунд в мач от група “F” на Шампионската лига.  Това бе първо поражение за “свраките” в турнира, тъй като преди това те бяха сразили ПСЖ и направиха реми с Милан. Треньорът на Нюкасъл Еди Хау призна, че загубата от “жълто-черните” голям удар за “джордитата”, които обаче трябва да преглътнат поражението и да мислят за следващите двубои.

“От самото начало знаехме, че групата е много тежка. Тази вечер беше голям удар за нас, особено у дома. Сега ни предстоят две наистина важни гостувания. Ако някоя от тези късни възможности за гол бе превърната в попадение, това щеше да промени оценката ни за играта и резултата. Трябва да приемем този удар по брадичката и да се съсредоточим върху следващия мач“, заяви Еди Хау след срещата с немския гранд.

“Контузиите, които получихме, са трудни за преглъщане, но трябва да се адаптираме. Всеки играч в отбора е много важен”, допълни треньорът.

Еди Хоу и Нюкасъл трябва да насочат вниманието си към Висшата лига, като на 28-ми октомври гостуват на Уулвърхемптън. След това тимът има трудна визита на Ман Юнйатед в Купата на Лигата, а предстоят и мачове с Арсенал и Борусия Дортмунд.