Треньорът на Орландо Сити: Лионел Меси трябваше да бъде изгонен
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Оскар Пареха разкритикува "цирка" около Лионел Меси и твърди, че звездата на Интер Маями е трябвало да бъде изгонен в срещата

Лионел Меси изведе Интер Маями до победа с 3:1 над Орландо Сити и помогна на своя тим да се класира за 1/8-финалите в турнира Купата на Лигите в САЩ. Треньорът на Орландо Оскар Пареха обаче недоволства от факта, че Меси не е бил изгонен в срещата. Лео получи жълт картон в 20-ата минута и можеше да получи втори жълт и последващ червен, след като удари с рамо Сезар Араухо в добавеното време на първото полувреме.

Треньорът на Орландо Сити: Лионел Меси трябваше да бъде изгонен 1

Треньорът на Орландо не беше впечатлен от съдийството и предполагаемото преференциално третиране на звездата на съперника.

„Тази вечер беше цирк. Имаше втори жълт на Меси [който не беше даден]. Не ме интересува дали е Меси.”

„Отсъждането на дузпата и някои други фаулове бяха смешни. Бяхме много разочаровани и се опитахме да си възвърнем самообладанието. Имаше някои обстоятелства в този мач, които не трябваше да се случват”, добави Пареха.

Меси вкара два гола при успеха над Орландо Сити и класира Интер Маями напред в турнира. Аржентинецът вече има пет попадения за “розовите” след трансфера си в клуба.