google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Арсенал, Челси и Ливърпул в битка за Кингсли Коман, който е в състава на "петлите" за Евро 2024

Според информация на медията HITC, бъдещето на френския национал Кингсли Коман в Байерн Мюнхен е несигурно и крилото може да се раздели с баварския гранд през това лято. Неговият агент е зает да търси нова дестинация за своя клиент и се е свързал с клубовете от Висшата лига. Арсенал, Челси и Ливърпул са били информирани и са проявили интерес към Коман, който участва на Евро 2024 с родината си Франция.

Коман осъществи трансфер в германския гранд байерн през 2015 г. под наем за два сезона от Ювентус. Трансферът стана постоянен през 2017 г. и той беше неразделна част от първия им отбор. Въпреки че изигра голяма роля за всички успехи, които постигнаха, френското крило има трудности в близкото минало.

През миналия сезон Кингсли Коман участва само в 27 мача и допринесе за осем гола за малко над 1700 минути футбол на терена. Германският национал Джамал Мусиала върши страхотна работа по левия фланг и тъй като Майкъл Олизе ще се присъедини към Байерн Мюнхен, Коман не е сигурен за мястото си в отбора.

На Коман му остават още 3 години от договора с баварците, но той мисли за трансфер. Агентите на Кингсли Коман са търсили следващата му дестинация и са били в контакт с някои от най-големите клубове от Висшата лига. Те са се свързали с Арсенал, Челси и Ливърпул чрез посредници и се очаква развитие по трансфера на френското крило.