Трус в Сандански! Удоджи е пред напускане заради конфликт с Шенсой
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Привърженици са разговаряли с Митко Удоджи, а те апелират ръководството да сътрудничат при изглаждането на ситуацията
След като Удоджи не взе участие за Вихрен в срещата от 4-тия кръг на Югозападната Трета лига, която санданчани спечелиха трудно с 2:1 срещу Славия II, то днес се разбра причината, а тя е назрял конфликт между опитния нигериец с български паспорт и наставникът на “еделвайсите”. Днес част от организираните привърженици са се срещнали с Удоджи или както е по-популярен у нас “Митко Атанасов Динев” и са разбрали от него гледната му точка по въпроса.
Привържениците молят ръководството на отбора да направи среща между двете страни и ситуацията да бъде изгладена за доброто на Вихрен. Ето цялата позиция на привържениците, която бе публикувана преди минути в интернет страницата им:
“Искаме да ви уведомим, че днес част от организираните фенове на отбора проведоха разговор с клубната легенда Митко Удоджи, която се породи след вчерашния ни мач, когато той дори не попадна в групата. От него се разбра, че е имало скандал между него и наставника на отбора Наджи Шенсой. Също така той ни каза, че е склонен да се извини, но треньора трябва да се съгласи да го приеме и да го върне в отбора.
Молим ръководството на отбора да направи една среща между тях и да се оправят нещата.
#ПЪЛНАПОДКРЕПА”