Наджи Шенсой иска нови футболисти във Вихрен, за да гони Втора лига
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Наджи Шенсой има сериозни проблеми със защитата на Вихрен и се търсят трескаво играчи за дефанзивния вал на тима

От както Наджи Шенсой се завърна във Вихрен с амбициозната цел да класира тима за Втора лига още през тази кампания, то той се сблъсква с кадрова криза, която е най-осезаема в защита.

Петима от футболистите, които получаваха най-много минути през изминалия сезон в Югозападна трета лига вече не са при “еделвайсите”, като Раиф Мурадов и Рафаил Пърликов подсилиха съответно Марек и Струмска Слава, Кристиян Христов отново заигра за Славия II, Виктор Ергин заигра за местните съперници от Беласица Петрич, а Дарик Мохтар не се завърна от Франция.

Шенсой иска и още една опция на позицията централен нападател, защото в момента единствен е Методи Костов. По темата той сподели, че: “Имаме Удоджи и Александър Якимов, но те са по-скоро атакуващи полузащитници, а не тарани и ще бъде хубаво да привлечем още поне един.

Той не желае да се стига до привличане на чужденци, но ако не се намерят футболисти на родния пазар, то ще се търсят нови попълнения от чужбина. Пред вицешампионите от миналата година в дивизията не остава много време, ако искат да започнат кампанията със що-годе някакъв комплектован отбор, а местни привърженици вече недоволстват от буксуващата селекция в Сандански.