Ексцесии в “Овча Купел” прекратиха контрола на Славия с израелци
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Причината за това решение е скандалното поведение на треньора на гостите (Ицик Барух). Той се нахвърли с обидни реплики към съдията и нашите състезатели, а след това посегна за физическа саморазправа с Владимир Николов"
Приятелската среща между Славия и ФК Секция Нес Циона бе прекратена след първото полувреме поради скандал. Играчи на двата отбора се спречкаха в края на първата част, което предизвика нажежаване на страстите и в крайна сметка доведе до спиране на мача.”Причината за това решение е скандалното поведение на треньора на гостите (Ицик Барух). Той се нахвърли с обидни реплики към съдията и нашите състезатели, а след това посегна за физическа саморазправа с Владимир Николов”, се казва в прессъобщението от официалния сайт на “белите”.

Приятелският мач между двата отбора беше насрочен на мястото на отложения двубой на “белите” срещу шампиона Лудогорец от третия кръг в efbet Лига.

Венцеслав Стефанов коментира ситуацията по следния начин: “Видяхме един треньор, който за мен е, аз не разбирам, че така трябва да постъпват треньорите. Влезе на терена, започна да дърпа наши играчи. Техните футболисти скочиха, нашите скочиха. Няма нужда са де играе по този начин. След като няма култура по-добре да не се играе мача. Няма нужда да се случват такива неща. Не на всяка цена трябва да се проведе мача. Записваха си с телефони. Може би търсиха провокация или нещо да се случи”