ЦСКА-София отне капитанската лента на Иван Турицов
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Ръководството на ЦСКА взе решение да отнеме капитанската лента на Иван Турицов. След невероятната подкрепа, която Иван получи от всички в клуба и по трибуните в края на миналия сезон, вчерашните му реакции срещу публиката на ЦСКА са недопустими."

Иван Турицов няма да бъде капитан на ЦСКА-София, като решението е взето на база ситуацията след загубената среща от Сепси. В публикация на “армейците” в социалните им мрежи информираха, че заради влизането на Турицов в конфронтация с привържениците на тима, той повече няма да бъде капитан на тима. Той впоследствие се извини, но ръководителите на ЦСКА-София са били повече от категорични.

Ето какво написаха от ЦСКА-София:

“Благодарим ви, “армейци”! За безрезервната си подкрепа и кипящата страст по трибуните от първа до последна минута не заслужавахте това представяне. Емоциите бяха много, адреналинът – висок, но това не оправдава поведението ни на терена.

Ето защо ръководството на ЦСКА взе решение да отнеме капитанската лента на Иван Турицов. След невероятната подкрепа, която Иван получи от всички в клуба и по трибуните в края на миналия сезон, вчерашните му реакции срещу публиката на ЦСКА са недопустими. Не приляга капитана на най-великия клуб в България да реагира по този начин и да не е в състояние да контролира емоциите си.

ЦСКА е не само спортна институция, но един от най-великите феномени в страната ни. Като такъв сме длъжни да го пазим и поставяме над всеки.”