ПФК Левски подкрепи своите запалянковци
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Веднага след инцидентите на стадиона в Скопие и задържането на наши привърженици са предприети мерки от клуба и посолството на Република България в Скопие в лицето на посланика Ангел Ангелов и консула Георги Христов, те да бъдат защитени и да им бъде осигурено необходимото отношение."
Левски изказа подкрепата си към всички запалянковци, които бяха засегнати по един или друг начин, след първата среща от втория квалификационен кръг за Лигата на конференциите срещу Шкупи. Те също така написаха в специална публикация към феновете си, че клубът е в постоянен контакт с посланика на България в Скопие и други институции. Ето какво се пише още в публикацията:
„ПФК Левски“ изказва своята подкрепа към всички привърженици, засегнати при инцидентите в Скопие. Клубът е в непрестанен контакт с посланика на България в столицата на Република Северна Македония, представителите на българската полиция, които пътуваха с делегацията на „Левски“ и оказва пълно съдействие за прибирането на задържаните наши сънародници в България.
Веднага след инцидентите на стадиона в Скопие и задържането на наши привърженици са предприети мерки от клуба и посолството на Република България в Скопие в лицето на посланика Ангел Ангелов и консула Георги Христов, те да бъдат защитени и да им бъде осигурено необходимото отношение.
Всички сигнали за провокации от страна на организаторите на срещата преди и по време на мача с “ФК Шкупи” са предадени на местните органи, както и на представителите на УЕФА отговорни за нормалното провеждане на футболния двубой на стадион „Тодор Проески“ в Скопие.
„ПФК Левски“ изказва своите най-искрени благодарности на всички, които застанаха до отбора и подкрепяха непрестанно „сините“, въпреки провокациите и негостоприемното отношение към тях преди и по време на срещата в столицата на Република Северна Македония”