Идва ли “време разделно” между Саша Илич и ЦСКА-София?
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Всички свързани с ЦСКА-София очакваха, че представянето на тима ще е значително по-добро с оглед на сериозната инвестиция в селекция, които бяха похарчени за подсилване на състава през това лято. 

Бъдещето на Саша Илич като наставник на ЦСКА-София вече е все по-несигурно, а информацията е подадена към колегите от “БТА” от източник на “Българска армия”.

Ръководителите на клуба не са доволни от колебливите игри на “армейците” от началото на кампанията, а в конкретизация се визира поражението от снощи с 0:2 от Сепси в първата среща от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите между двата тима.

“Червените” записаха 4 точки от два мача в efbet Лига, но те станаха факт след силно колеблива игра срещу Хебър в Пазарджик, където момчетата на Любослав Пенев устискаха нулевото реми, и много трудната победа срещу ФК Крумовград вкъщи. Всички свързани с ЦСКА-София очакваха, че представянето на тима ще е значително по-добро с оглед на сериозната инвестиция в селекция, които бяха похарчени за подсилване на състава през лятото.

Това е сериозен повод, за да се започне обмислянето на евентуална смяна на Илич, а като информации за фаворит, който да го смени на “Армията” е румънецът Еуген Трика. 46-годишния Трика е бивш играч на Литекс и ЦСКА, като понастоящем ръководи Конкордия Кяжна в северната ни съседка.