Тухел разкри плановете си за основни играчи на Байерн
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Баварците започнаха предсезонната си подготовка

Наставникът на Байерн Мюнхен Томас Тухел говори за трансферните планове на клуба през лятото. Той засегна темите за Садио Мане, Райън Гравенберх и Леон Горецка, които са спрягани за изходящ трансфер това лято, но отказа да коментира входящите трансферни планове на баварците.

“Няма да коментирам играчи, които нямат договор с нас, но ние наблюдаваме тази позиция. Ако сме убедени, че някой играч ще ни помогне ще направим всичко възможно да го привлечем”, заяви той когато бе запитан за Хари Кейн.

“Искаме да заменим Ернандес и не е голяма тайна с кого. Няма да кажа името му, защото това понякога не помага. Ще се опитаме да го обявим в следващите дни”, добави той за Ким Мин Дже, който ще се присъедини към Байерн съвсем скоро.

Тухел коментира и слуховете, които витаят около Леон Горецка и Райън Гравенберх.

“И двамата имат договор с нас. Райън е в ролята на претендент за място. Трябва да изкара най-доброто от своята роля. Леон имаше незадоволителен край на сезона. Предвид неговия статус, ние очакваме много от него. Има много конкуренция”.

“Мане има договор и иска да остане и ние уважаваме това. Това обаче е само първият тренировъчен ден и много неща могат да се случат във футбола”, допълни Тухел за казуса със Садио Мане,