Тухел: Съжалявам за Хари Кейн
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Той сигурно мисли, че не сме тренирали през последните 4 седмици. Представянето ни нямаше нищо общо с това, което искахме да правим. Това бе една много горчива вечер, съжалявам“

Томас Тухел е разочарован след тежката класическа загуба с 0:3 от РБ Лайпциг в срещата за Суперкупата на Германия. Специалистът изрази своето съжаление и към новото попълнение на тима – Хари Кейн, който успя да дебютира именно на „Алианц Арена“ вчера, но не се поздрави с трофея.

„В момента нямам обяснение. Допускаме най-лесните голове. Сякаш четири седмици не сме правили нищо. Това, което показахме, няма нищо общо с начина, по който тренирахме, формата, атмосферата. Тревожно е, просто тревожно“, сподели Тухел след срещата.

След като журналистите го помолиха да направи коментар относно дебюта на англинчанина, треньорът на “баварците” отвърна: „Просто съжалявам за него“.

„Той сигурно мисли, че не сме тренирали през последните 4 седмици. Представянето ни нямаше нищо общо с това, което искахме да правим. Това бе една много горчива вечер, съжалявам“, завърши Тухел.