Тухел се надява Неймар и Мбапе да започнат да бележат в ШЛ
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Ще разчитаме на атаката срешу Лайпциг", заяви треньорът на ПСЖ

Треньорът на ПСЖ Томас Тухел напълно осъзнава огромната роля, която имат Неймар и Мбапе за представянето на отбора и се надява звездите да прекъснат черната си серия без гол в Шампионска лига. Неймар няма попадение в последните си 5 мача в надпреварата, а за Мбапе головата суша продължава в седем мача.

“Целият отбор страда, когато Мбапе и Неймар не вкарват голове. Тяхното влияние върху играта е огромно, те са основни играчи и се надявам утре да вкарат”, заяви Тухел на пресконференцията преди двубоя на парижани с РБ Лайпциг в Шампионска лига.

Специалистът обаче има и други проблеми. Керер и Хуан Бернат са с контузени, а Марко Верати, Юлиан Дракслер и Мауро Икарди също са в лазарета. Кимпембе пък изтърпява наказание, което означава, че Маркиньос ще започне в центъра на отбраната.

“Ще разчитаме на атаката. Нашето желание да вкараме голове трябва да бъде по-силно от страха ни да не сбъркаме в защита. Килиан се нуждае от голям мач. Той направи всичко необходимо да бъде готов за мача. Неймар има нужния капацитет и самочувствие да бележи решителни голове”, заяви още Тухел.