Тухел: Важно беше да покажем правилната реакция
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Изиграхме чудесен мач и представянето ни бе великолепно", обяви германският треньор.

Наставникът на Байерн Мюнхен – Томас Тухел, бе доволен след убедителния успех над Борусия Дортмунд с 4:0 в голямото дерби на Бундеслигата, което се проведе на “Сигнал Идуна Парк” вчера.

“Това бяха най-силните ни 90 минути от началото на сезона. До момента имаме две равенства – срещу Байер Леверкузен и срещу РБ Лайпциг. Така и не можем да разчитаме на едни и същи играчи в защита, правим промяна на вратата в средата на сезона… Освен това водим в групата си в Шампионската лига, така че не виждам от какво има да се оплакваме. Да цитирам ли Диди и Лотар? За отбор, който не показва развитие и има лоша комуникация между треньора и играчите, мисля, че се справяме доста добре”, заяде се наставникът на Байерн.

“Показахме това, което правим винаги. Играем според нашите стандарти, на нашето ниво. Справихме се чудесно. Доволен съм от отбора. Изиграхме чудесен мач и представянето ни бе великолепно. Гледаме само себе си. Опитваме да създаваме максимално много положения за гол”, каза Тухел.

“След мач като този със Заарбрюкен бе важно да покажем правилната реакция. Показахме, че знаем важността на днешния двубой. Останахме спокойни до самия край. Въпреки това – отпадането от турнира за Купата толкова рано боли. С реакцията, която показахме днес, се видя, че отборът е на прав път”, сподели Томас Тухел.