Добави коментар
"Не искам да изпадаме в голяма еуфория", заяви наставникът на "черно-белите"

Треньорът на Локомотив (Пд) Александър Тунчев заяви след победата с 6:0 над Ботев в градското дерби, че дори той не е очаквал толкова разгромен резултат.

„Чак такъв резултат не съм очаквал. Може би още преди мача бяхме уверени, че ще спечелим. За наше щастие, успяхме да вкараме повече голове. Имаше си неща, които си видяхме като грешки, но момчетата бяха фантастични. Това, което бяхме казали преди мача, го изпълниха на 100%. Класата бе на наша страна. Влязохме мобилизирани в мача, искахме да измием срама от първия кръг, така че класата и мобилизацията бяха за нас в днешния ден“, допълни Тунчев.

„В дербитата формата няма значение. Важно е кой е по-мотивиран. Чувствам се горд с отбора, това ще остане в историята. Поздравявам и нашите фенове, казах, че ще играем този мач заради тях“, добави Тунчев.

„Стъпка по стъпка. Не искам да изпадаме в голяма еуфория, спечелихме дербито с рекорд, но то ни носи 3 точки. Скоро имаме друг мач, така че ще мислим за него. Момчетата ще се насладят на победата, но времето ще покаже къде ще сме в края на сезона. Ние ще се постараем във всеки мач да изглеждаме така. Аз и помощниците ми ще направим всичко възможно в дните до мача с Левски да запазим самочувствието на момчетата, но и да си имат едно наум.“

„Не знам да има някакво развитие с Диниш Алмейда, може би трябва да питате ръководството. За мен ще е голямо удоволствие, ако той остане докрая и подпише нов договор. В много добри отношения сме с Георги Иванов, постоянно коментираме играчи, така че няма да успеят с интригите. Всеки ден разговоряме, така че нямаме проблем“, каза още наставникът на „железничарите“.

Добави коментар
Гласувай: