Тунчев иска нов централен защитник на “Лаута”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Селекцията на тима се бави заради малкото пари, които Крушарски предлага за заплати за новите попълнения

Треньорът на Локомотив Пловдив Александър Тунчев настоява тимът да се подсили с централен защитник. Диниш Алмейда може да се раздели с „черно-белите“, а Милош Петрович вече замени пловдивския тим с гръцкия Ксанти. Така Тунчев може да се окаже само с тримата бранители Лукас Масоеро, Дейвид Малембана и едно от последните попълнения – Кристиан Гомис.

Наставникът на „смърфовете“ иска да продължи да използва схемата с трима в ариергарда, а за тази цел на всяка цена трябва да бъде привлечен още един защитник, тъй като тримата чужденци ще останат без алтернатива, пише „Тема Спорт“.

Реално на „Лаута“ момента липсва конкуренция и при халф-бековете. „Черно-белите“ разполагат само с Бирсент Карагарен и Момчил Цветанов. Тунчев няма желание да променя системата на игра, но ако отборът не се подсили най-вече в защита, това ще бъде неизбежно.

Наставникът на пловдивския тим и спортният директор Георги Иванов-Гонзо са запретнали ръкави по работата около зимната селекция, но засега няма особени резултати. Основната причина  е малките заплати, които босът на „железничарите“ Христо Крушарски е склонен да даде на евентуалните нови попълнения.