Добави коментар
Наставникът на Арда пожела успех на съгражданина си Владо Манчев

Наставникът на Арда (Кърджали) Александър Тунчев отдаде многото пропуски в днешната победа срещу Хебър (Пазарджик) на младостта и липсата на достатъчно увереност у неговоите играчи.

„До последно треперихме и хубавото е, че не допуснахме Хебър да ни отбележи гол,“ заяви Тунчев. „През второто полувреме имаша положения, суматоха пред нашата вратата. Важното, че ние успяхме да запазим нулата отзад.

„За пореден мач създадохме много 100-процентови ситуации, но увереността ни липсва. Преди мача в съблекалнята казах, че е важно отборът да отбележи гол. Два пъти излизахме двама на един, не подаваме и закономерно не вкарахме гол. Важното е отборът да победи, не кой ще отбележи гола.

„Това са млади момчета, които тепърва изграждат своя характер. Срещу Пирин беше същото първото полувреме изпуснахме много положения, а през второто не бяхме на ниво. Днес успяхме да отбележим от статично положение, но не съумяхме да вкараме втори гол и да затворим мача.

„Лъчезар Котев имаше малък проблеми и преценихме да не го рискуваме, затова реших да дам по атакуващи функции на Коконов.

Оформилият се като Тунчев коментира и усещането да се изправиш срещу родния си клуб.

„Винаги е приятно, когато се изправяш срещу клуба, в който си израснал. Пожелавам успех на Владо Манчев, няма да му е лесно. Отборът на Хебър разполага с добри и качествени футболисти, ще им трябва само да ги обиграят“.

Добави коментар
Гласувай:
5/5 - 11 гласували