Тунчев видя доста хубави неща в играта на Локомотив
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Наставникът на Черно-белите вярва, че чешкият Словачко ще бъде елиминиран

Предводителят на Локомотив (Пловдив) Александър Тунчев видя доста позитиви в представянето на своите възпитаници, независимо от загубата с 1:3 от шампиона Лудогорец в първия кръг на efbet Лига.

“Казах и на футболистите в съблекалнята, че не трябва да навеждат главите, не бива да се срамуваме от представянето си,” заяви бившият бранител на Лестър. “През второто полувреме създадохме ситуации за гол, вкарахме, но за съжаление, загубихме.

„Наистина Лудогорец вкара свежи хора, имаха и повече време за възстановяване. Свикнали сме от миналия сезон. Имаме го този опит. Допуснахме елементарни грешки. Имаше умора у някои футболисти, но през второто полувреме тя не се виждаше толкова многo.

„Имахме една доста стабилна защита, която решаваше мачовете. Момчетата, които привлякохме, им трябва време, за да свикнат с нашия стил, който изискваме от тях.

„Ще работим, ще видим грешките и се надявам да ги изчистим, за да не ги допуснем в четвъртък. Използвам момента да честитя рождения ден на Локомотив. Може да обещаем това раздаване до последния съдийски сигнал. Ще се опитаме да зарадваме нашите фенове с добри мачове и победи.

„Доста нови момчета имаме, които не бяха през изминалия сезон. Ново първенство, първи мач. Не сме се връщали в предишния сезон, когато ги победихме. Привлякоха много нови и са класен отбор.

„Не трябва да се дърпаме от първата минута в глуха защита. Надявам се да успеем да преодолеем първия натиск на Слвоачко и да отбележим един гол. Един мач е, ще издържим физически. Зарядът ще е на друго ниво. Ще имаме повече време да отпочинем.”