Турицов с комплименти за работата на Саша Илич
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Провеждаме приятни тренировки, удоволствие е да се работи с него", сподели бранителят

Българският национал и бранител на ЦСКА – Иван Турицов, направи коментар след контролата със Залцбург. Футболистът заяви, че е приятно изненадан от работата със сръбския специалист Саша Илич и благодари за предоставената възможност да бъде капитан на ЦСКА.

„Добре седяхме на терена, нормално е да се защитаваме повече. Доста класен е отборът на Залцбург. Не успяхме на 100% да се възползваме от своите шансове. Поведохме, след което бе нормално да ни натиснат и ни изравниха. Започнахме лошо второто полувреме, това е приятелска среща, можем да се учим от грешките си.

И физически, и психически почивните дни се отразиха добре, не сме загубили от физическата подготовка. Момчетата от националния отбор сме готови.

Приятно съм изненадан от работата със Саша Илич. Провеждаме приятни тренировки, удоволствие е да се работи с него. Шопов е българин, Туфегдижч е сърбин, не им трябва много да се адаптират. Приветствахме ги както трябва. Искам да благодаря, че ми предоставиха чесста да нося капитанската лента, това единствено ме мотивира“, сподели Турицов.