Турски гранд с интерес към Хосе Кордоба
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Бешиктак хареса бранителя на Левски

Един от най-силните отбори на Балканите – турският гранд Бешикташ, има интерес към футболиста на Левски – Хосе Кордоба. “Черните орли” имат колебания през настоящата кампания и смениха треньор, назначавайки Ръза Чалъмбай. Специалистът е получил пълна свобода за предстоящите трансфери през зимата и ще подсили отбора.

Преди седмица се появиха информации, че той има за цел да привлече крилото на Лудогорец – Бернард Текпетей. Чалъмбай обаче призна, че има интерес не към един, а към двама футболисти от efbet Лига. Вторият е панамският национал Хосе Кордоба, който се представя силно в центъра на защитата на Левски.

“Намерихме двама играчи в България. Гледаме ги и оценяваме. Ще видим какво ще се получи”, споделя Чалъмбай, цитиран от “Мач Телеграф”.

Медиите в Турция разкрвиат целите на Бешикташ за предстоящия трансферен прозорец през зимата. Двамата футболисти са набелязани от дясната ръка на новия наставник на тима. Става тума за Бюлент Албайрак. “Той е специалист да намери играчи, които не са известни, но имат качества да блеснат”, коментира вестник “Фотоспорт”.