Гонзо: За да са толкова агресивни феновете, трябва да има причина
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Не можем да се зарадваме на мача", посочи Георги Иванов.

Техническият директор на Българския футболен съюз (БФС) – Георги Иванов, даде мнението си след равенството 2:2 срещу Унгария в евроквалификация, която се проведе пред празни трибуни на Националния стадион “Васил Левски”.

“Ние съжаляваме за всичко това, което се случи. Не можем да се зарадваме на мача. Това, което се случи, беше нещо, което няма нищо общо с футбола. Трябва да разберем, че неслучайно СДВР и УЕФА дадоха препоръка да се играе извън София. Хората бяха прави да се измести мача”, започна Гонзо.

“Ръководството на БФС го избират президенти на клубовете. За да са толкова агресивни феновете, трябва да има причина. Организаторите на протеста трябва да кажат защо е толкова агресивен протестът. Смятате ли, че мачът щеше да премине по нормален начин, ако тези фенове бяха на стадиона. Не мога да отговарям за ръководството. От две години работя за футбола”, продължи той.

“Не мога да отговарям от името на ръководството. Президентите на клубовете избират президента на БФС, феновете избират кметове и министър-председателя. За последната седмица говорим само за неща извън футбола. Питайте организаторите на протеста защо така се случи”, завърши Георги Иванов.