На Апенините: Болоня ще купи Антов през лятото
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Италианците искали да го задържат, дори ако бранителят не изиграе записаните в договора минути

Тимът от Серия А Болоня планира да откупи правата на бранителя на ЦСКА Валентин Антов през лятото, дори той да не изиграе записаните минути в клаузата в контракта му под наем, съобщава tuttobolognaweb.

В материала си изданието коментира също, че бъдещето на Антов не зависи от това дали старши треньорът Синиша Михайлович ще остане на поста си.

“Положителната нотка от изминалата седмица е дебютът на детето-чудо Валентин Антов. Бъдещето може да бъде негово”, пише tuttobolognaweb, допълвайки че в Болоня са останали до този момент с отлични впечатления от представянето и поведението на Антов.

ЦСКА получи 500 хиляди евро за периода под наем на Антов в италианския клуб, който ще трябва да плати 3 милиона евро, ако реши да го привлече за постоянно след края на сезона.

Според подписания миналия месец договор, Болоня ще бъде задължен да закупи правата на най-добрия защитник в България за изминалата година ако той запише 8 мача, в които остане на терена поне 30 минути.

В случай, че това условие не е изпълнено, италианците ще решават на своя глава дали да го задържат за постоянно или да го върнат на “Българска армия”.