Валентин Антов записа цял мач при реми на Кремонезе
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Българският национал за първи път записа пълни 90 минути за новия си тим

Отборите на Кремонезе и Асколи направиха реми 2:2 в двубой от шестия кръг на италианската втора дивизия Серия Б. Българският бранител в състава на домакините Валентин Антов записа първи пълни 90 минути за новия си клуб, след като през лятото осъществи трансфер под наем от Монца в Кремонезе. Антов се прояви с няколко стабилни изяви в защита, но със сигурност от него и цялата отбрана на Кремонезе може да се изисква повече.

Масимо Кода даде аванс на домакините в 14-ата минута, но 11 минути по-късно Асколи възстанови ремито рез Джакомо Мандзари. Кода отбеляза второ попадение за Кремонезе в 60-ата минута. Домакините обаче доиграха двубоя в намален състав, след като в 64-ата минута Джакомо Куалята си изкара втори жълт и бе изгонен. Асколи натисна съперника и се пребори за точката с попадение в 88-ата минута на Пабло Родригес.

След това реми, отборът на Кремонезе събра 7 точки и се намира на 11-о място във временното класиране на Серия Б, докато Асколи заема 14-ата позиция с 4 пункта в актива си.

В следващия си мач отборът на Кремонезе гостува на Козенца на 26 септември, след което приема Парма на 1 октомври.