google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Българският национал за първи път записа пълни 90 минути за новия си тим

Отборите на Кремонезе и Асколи направиха реми 2:2 в двубой от шестия кръг на италианската втора дивизия Серия Б. Българският бранител в състава на домакините Валентин Антов записа първи пълни 90 минути за новия си клуб, след като през лятото осъществи трансфер под наем от Монца в Кремонезе. Антов се прояви с няколко стабилни изяви в защита, но със сигурност от него и цялата отбрана на Кремонезе може да се изисква повече.

Масимо Кода даде аванс на домакините в 14-ата минута, но 11 минути по-късно Асколи възстанови ремито рез Джакомо Мандзари. Кода отбеляза второ попадение за Кремонезе в 60-ата минута. Домакините обаче доиграха двубоя в намален състав, след като в 64-ата минута Джакомо Куалята си изкара втори жълт и бе изгонен. Асколи натисна съперника и се пребори за точката с попадение в 88-ата минута на Пабло Родригес.

След това реми, отборът на Кремонезе събра 7 точки и се намира на 11-о място във временното класиране на Серия Б, докато Асколи заема 14-ата позиция с 4 пункта в актива си.

В следващия си мач отборът на Кремонезе гостува на Козенца на 26 септември, след което приема Парма на 1 октомври.