Виляреал поглежда към халф на Манчестър Юнайтед
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Жълтата подводница" обмисля трансфер на Дони ван де Беек през лятото на 2024 г.

Манчестър Юнайтед е готов да се раздели с халфа Дони ван де Беек през следващите месеци. Според медиите в Испания, Виляреал сега планира трансфер на бившия полузащитник на Аякс през 2024 г. Привличането на нидерландския полузащитник може да се окаже мъдро решение за испанския тим като той ще добави голове и креативност към отбора.

26-годишният футболист имаше трудни времена, откакто се присъедини към Манчестър Юнайтед. Ван де Беек така и не успя да се пребори за редовно титулярно място през последните сезони. Нидерландецът трябва да напусне Манчестър Юнайтед, за да съживи кариерата си и преминаването в Ла Лига може да бъде идеално за него. Няма съмнение, че 26-годишният футболист има техническите качества, за да се справи добре в испанския футбол, а редовна игра във Виляреал може да му помогне да възвърне формата и увереността си.

Като се има предвид статуса на играча на “Олд Трафорд”, справедливо е да се предположи, че той може да бъде продаден на по-ниска цена. Нидерладецът вече доказа качеството си с Аякс в Шампионската лига и със сигурност е достатъчно добър, за да играе за топ клуб от Ла Лига като Виляреал.

Ван де Беек почти не е имал никакви възможности да се докаже под ръководството на Ерик тен Хаг и оставането на “Олд Трафорд” със сигурност е пагубно за кариерата му. Той се нуждае от ново начало и остава да видим дали Виляреал ще предприеме оферта за нидерландския халф.