Кръстаич и Антов с коментари след загубата от Иран
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
„Винаги може да се реагира по-добре, да се направи повече. Днес не беше добър мач за нас. Не успяхме да покажем това, което тренираме и което се опитваме да изградим“, каза Антов

Селекционерът на националния отбор на България Младен Кръстаич бе лаконичен след загубата с 0:1 от Иран в контролна среща, играна на стадион „Христо Ботев“ в Пловдив.

„Прекалено далеч останахме от противника в дефанзивен план. Имахме добър контрол върху топката, но играхме с малко страх. Имахме един добър противник срещу нас и заради това не създадохме толкова положения, но се опитахме“, заяви сърбинът.

Бранителят на “лъвовете” Валентин Антов пък коментира поражението ни по следния начин:

„Винаги може да се реагира по-добре, да се направи повече. Днес не беше добър мач за нас. Не успяхме да покажем това, което тренираме и което се опитваме да изградим“.

По повод причината за поражението, Антов заяви: „Не мисля, че е уважение. Понякога нещата просто не се получават. Трябва да видим грешките си и да видим какво не сме направили като хората. Не мисля, че показахме добрата си страна“.

„Имаме бързи футболисти, но и такива в центъра на терен, които могат да задържат топката. Днес треньорът даде шанс на играчи, които преди не са получавали толкова шансове. Трябва да се коригираме и в неделя да се представим по-добре“, сигурен е футболистът относно възможностите на „лъвовете“.

„Нищо фатално не се е случило. Не обичаме да си тръгваме с лош резултат. За мен липсва увереността, но тя идва с добри резултати и добри игри“, допълни Антов.