Десподов: Не можем да си правим “чики-рики”, дори и в контрола
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
„Всяка една загуба не се приема по добър начин. Това, че е контрола, не значи, че трябва да излезем и да си правим чики-рики на терена."

Кирил Десподов бе изключително разочарован и недоволен след загубата с 0:1 от Иран в приятелска среща, играна на “Колежа” в Пловдив.

„Основният проблем бе, че не изпълнихме това, което се искаше от нас. По време на мача имахме план за действие, но като започна мача, нямаше нищо от това, което сме тренирали“, каза футболистът от Кресна, само минути след края на проверката.

Той потвърди, че „лъвовете“ не са имали достатъчно положения: „Съгласен съм, не успяхме да създадем доста голови положения. Имахме 1-2, но не ги изиграхме по-най-добрия начин. Надявам се в следващия мач да се подобрим и да имаме повече положения“.

„Всяка една загуба не се приема по добър начин. Това, че е контрола, не значи, че трябва да излезем и да си правим чики-рики на терена. Най-добре е да го забравим този мач, да си видим грешките и в следващия мач да не ги правим“, заключи новото попълнение на ПАОК.

„За мен няма значение, където ме пусне треньорът, там ще играя“, допълни Десподов.