Уест Хем с провал в опита да привлече звезда на Фулъм
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Котиджърс" отказали оферта от 45 млн. евро за Жоао Палиня

Според информация на медията 90min, Уест Хем се е провалил с първоначалния си опит да подпише с португалския халф Жоао Палиня, който е оценен на 80 милиона евро от Фулъм. “Чуковете” трябва да се подсилят в халфовата линия през лятото, особено след напускането на Деклан Райс в посока Арсенал.

Райс беше ключов играч за Уест Хям през миналия сезон и те ще трябва да го заменят със силен играч. 24-годишният английски национал напусна клуба през лятото, след като “чуковете” се споразумяха с Арсенал в рекордна сделка за британския футбол.

Междувременно, Палиня се представи впечатляващо за Фулъм и 27-годишният играч успя да се утвърди във Висшата лига. Португалският национал беше ключов играч за Фулъм и може да се окаже солидна придобивка за Уест Хем.

Фулъм е отхвърлил офертата на Уест Хем от £45 милиона за португалеца Жоао Палиня. Той се оценява на 80 милиона и ще бъде интересно да се види дали Фулъм са готови да намалят исканата цена за своята звезда. Палиня несъмнено би подобрил незабавно тима на Уест Хем, но “чуковете” ще се надяват да го привлекат на по-разумна цена.