Уест Хем съсипа Лестър на “Кинг Пауър Стейдиъм”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Седмица след страхотната победа с 5:2 над Манчестър Сити, отборът на Лестър претърпя домакински провал във Висшата лига. “Лисиците” бяха разбити от Уест Хем с 0:3 и то на собствения им стадион в мач от 4-ия кръг на Висшата лига. “Чуковете” бяха по-добрият отбор през целия мач и заслужено спечелиха трите точки.

Микел Антонио отбеляза дебютното попадение в мача в 14-ата минута, а до почивката Пабло Форнаис също бе точен за “чуковете”.  В края на двубоя Джаръд Боуен отбеляза третото попадение за лондончани. Това бе трети гол за 23-годишния футболист от началото на сезона, след като Боуен бе точен на два пъти срещу Уулвс при успеха с 4:0 на своя тим на 27-и септември.

След това поражение, “лисиците” останаха с актив от 9 точки и към момента заемат 2-рото място, но почти сигурно ще бъдат изместени от Ливърпул. Тимът на Уест Хем пък събра 6 точки в актива си и се изкачи на 7-ата позиция в таблицата.

След паузата за национални отбори, Уест Хем има трудни мачове, тъй като се изправя последователно срещу Тотнъм, Ман Сити и Ливърпул. Съставът на Лестър пък приема Астън Вила на 17-ти октомври, след което е домакин на украинския Зоря в Лига Европа и после гостува на Арсенал във Висшата лига.