Уест Хем се интересува от халф на Ювентус
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Лондонският клуб иска 25-годишния халф на Ювентус Мануел Локатели

Според информация на медията Calciomercato, тимът на Уест Хем Юнайтед има желание да подпише с италианския национал Мануел Локатели. 25-годишният полузащитник напоследък играе силно за Ювентус и привлече много внимание към себе си, особено от клубове от Англия.

Локатели премина през редиците на Милан, преди да се присъедини към Сасуоло в търсене на редовно игрово време. След като се доказа в италианския елит, защитавайки цветовете на Сасуоло, той се присъедини към Ювентус през лятото на 2021 г. с първоначален двугодишен наем, който беше превърнат в постоянен трансфер миналото лято.

Нещата не са толкова гладки за 25-годишния футболист, откакто се премести в Торино. Много неща се случваха на заден план в клуба и това не му помогна да се установи. Освен това той не успя да се приспособи към стила на Масимилиано Алегри в първата си година в тима. Но напоследък нещата се подобриха и той се превърна във важна фигура за Юве при Алегри. И след като Пол Погба и Николо Фаджоли вече не са на разположение, значението на Локатели за отбора нарасна значително.

Въпреки че Локатели е много важна част от първия отбор на Ювентус и има договор до лятото на 2026 г., той все още може да бъде продаден в близко бъдеще, като се има предвид големият интерес към него от тимове от Англия. Уест Хeм е един от клубовете, които искат да го имат в редиците си. Дейвид Мойс винаги търси възможности за подобряване на отбора си и смята, че италианският национал би могъл да бъде много добър трансфер за клуба.