Андре Онана: Ние сме Манчестър Юнайтед и трябва винаги да печелим
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Просто си свърших работата", каза Онана за спасената дузпа в края срещу Копенхаген

Андре Онана бе доста критикуван след изявите си с екипа на Ман Юнайтед от началото на сезона. Вратарят дойде на “Олд Трафорд” от Интер през лятото и към него имаше големи очаквания. Онана най-после се превърна в герой за Манчестър Юнайтед, след като спаси дузпа в добавеното време на мача срещу Копенхаген във вторник вечер.

Благодарение на страхотната омеса на Онана, “червените дяволи” задържаха аванса си над Копенхаген и спечелиха с 1:0. Това бе първи успех за тима в груповата фаза на Шампионска лига през този сезон. След срещата Онана заяви, че си е свършил работата. Той каза, че Ман Юнайтед е голям клуб с големи играчи и трябва винаги да печели. Победното попадение над Копенхаген пък вкара друг често критикуван играч – Хари Магуайър.

“Просто си свърших работата. Трябва да продължим така и да не спираме. Да не забравяме и Хари Магуайър. Той реализира страхотен гол и ни донесе победата. Ние сме Манчестър Юнайтед – голям клуб с големи играчи, трябва винаги да печелим.”

“Червените дяволи” са в добра форма с три победни победи. Голям тест предстои за Онана и компания на 29 октомври, когато Юнайтед приема Ман Сити в дербито на Манчестър.

Вижте още: последни новини около Манчестър Юнайтед