Директор на ЦСКА обеща, че клубът ще има нов стадион
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Със сигурност ще имаме стадион! Обжалването е абсурдно", каза Филип Филипов

Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов коментира ситуацията по изграждането на нов стадион на тима. Той направи коментар след срещата в Министерството на финансите, на която стана ясно, че “червените” може да получат 30 млн. финансова помощ от държавата за изграждането на новия стадион. Но за момента проектът е спрян поради постъпила жалба. Филипов определи жалбата срещу реконструкцията на “Българска армия” като “абсурдна”.

“Това е доста добро начало, ползотворна среща. Министърът се запозна с много от проблемите на клубовете и се надяваме в бъдеще да се обръща все повече внимание на спорта в България. Обжалването за стадиона е абсурдно. Със сигурност ще имаме стадион! Нашето желание е да не се забавя стартирането на строежа, защото всяко едно забавяне води до оскъпяването на стадиона. Всички искаме по най-бързия начин ЦСКА да има нов хубав стадион. Този стадион не е само от значение за ЦСКА, но и за широката общественост”, заяви Филипов.

“Не съм контактувал с жалбоподателя. Не знам кой има интерес ЦСКА да няма стадион. Това ще е хубаво нещо за цяла София. Невъзможно е да се даде оценка за срока, който ще ни отнеме забавянето”, добави шефът в столичния гранд.

“Феновете импулсивно взимат решение. Всички очаквахме в понеделник да получим разрешение и да се обяви, че стартираме строеж. Една абсурдна жалба стопира този проект. Не мога да разбера как една жалба може да стопира такова значимо нещо да се случи”, добави Филипов Филипов