Реал Мадрид хвърли око на голмайстора на Бундеслигата
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Белият балет" може да привлече намиращия се във форма гвинейски нападател Серу Гираси

Испанското издание Defensa Central пише, че нападателят Серу Гираси е обект на интерес от Реал Мадрид. Няколко други топ клуба също имат желание да подпишат с намиращия се във форма нападател на немския Щутгарт. Междувременно неговите ухажори могат да го привлекат само за 17,5 милиона евро, колкото е стойността на освобождаващата му клауза.

Серу Гираси е родом от Арл и прекарва младежките си години във Франция. След като представляваше родната си нация като юноша, той избра да играе за Гвинея при мъжете. 27-годишният футболист постигна големи успехи, откакто се присъедини към Щутгарт. Първоначално Гираси се премести в клуба от Бундеслигата под наем за сезон 2022/23, преди да направи постоянен трансфер това лято. И играчът беше отличен досега този сезон, като има 15 гола и 2 асистенции в девет мача досега.

Страхотната форма на Гираси не остана незабелязана, като той привлече вниманието на няколко клуба от висок ранг в Европа. Последните информации го свързват с много отбори от Висшата лига. Междувременно Фабрицио Романо наскоро отхвърли твърденията, че Арсенал и Челси го преследват. Що се отнася до нещата в Ла Лига, играчът е трансферна цел на Реал Мадрид.

За никого не е тайна, че “белият балет” търси нов нападател. Реал Мадрид ще търси да се конкурира на всички фронтове и има нужда от нов номер 9. Гираси може да бъде страхотна придобивка за “Кралския клуб” като се има предвид скромната сума, за която може да бъде привлечен.