Ювентус иска да вземе Джейдън Санчо под наем
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Английският национал може да напусне Манчестър Юнайтед през януари

Според немския журналист Флориан Плетенберг, Ювентус има желание да подпише с Джейдън Санчо под наем през януарския прозорец. 23-годишният футболист на Манчестър Юнайтед е готов да се премести в чужбина, ако условията са подходящи, докато завръщането в Борусия Дортмунд може да не се осъществи.

Сагата с Джейдън Санчо продължава да бъде сред основните теми на “Олд Трафорд”, като 23-годишният футболист все още отказва да се извини на Ерик тен Хаг. При сегашното състояние на нещата той остава аут от тренировките и мачовете на първия отбор и продължава да тренира с младежкия тим. С всяка изминала седмица става все по-вероятно крилото да напусне Манчестър Юнайтед през януари, тъй като сегашното му положение в клуба не е добро. Има няколко опции, но повечето от тях може да не се осъществят поради огромната заплата на Санчо от 300 000 паунда на седмица.

Ако Манчестър Юнайтед реши да плаща част от заплатата на Санчо, Ювентус би искал да подпише с него под наем. Фабрицио Романо наскоро съобщи, че “бианконерите” следят футболиста, но сега Флориан Плетенберг настоява, че интересът им е реален и могат да направят оферта за него. Журналистът потвърди интереса на “старата госпожа”, като в същото време изключи евентуално завръщане на Санчо в бившия му отбор Борусия Дортмунд.