Уест Хем ускорява преговорите за подписа на Харви Барнс
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Чуковете" искат да вземат футболиста на Лестър

Според информация на медията 90min, Уест Хем засилва усилията си да подпише с крилото на Лестър – Харви Барнс. Футболистът, който вкара 13 гола през миналия сезон,  се очаква да напусне Лестър Сити и има голям интерес от страна на играещи в Европа клубове през лятото, включително “чуковете”, Астън Вила и Нюкасъл Юнайтед.

Харви Барнс беше в страхотна форма за Лестър през последните няколко години. Както Барнс, така и много от техните ключови играчи ще напуснат след изпадането от елита. Юри Тилеманс се присъедини към Астън Вила със свободен трансфер, докато Джеймс Мадисън стана лятното попълнение на Тотнъм.

Барнс е близо до подпис с Уест Хем, но той ще разгледа и оферти от други клубове. “Чуковете” напреднаха в преследването на Харви Барнс, след като проведоха конкретни разговори с лисиците през последните няколко седмици. Те чакаха да вземат пари чрез продажбата на Деклан Райс, която изглежда близо до завършване.

Нюкасъл и Астън Вила представляват най-голямата заплаха за този трансфер, като и двата отбора могат да предложат по-добра оферта на Барнс. Следователно може да не е изненада, ако футболистът на “лисиците” отвхръли предложението на тима от Лондон.