google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Чуковете" искат да вземат футболиста на Лестър

Според информация на медията 90min, Уест Хем засилва усилията си да подпише с крилото на Лестър – Харви Барнс. Футболистът, който вкара 13 гола през миналия сезон,  се очаква да напусне Лестър Сити и има голям интерес от страна на играещи в Европа клубове през лятото, включително “чуковете”, Астън Вила и Нюкасъл Юнайтед.

Харви Барнс беше в страхотна форма за Лестър през последните няколко години. Както Барнс, така и много от техните ключови играчи ще напуснат след изпадането от елита. Юри Тилеманс се присъедини към Астън Вила със свободен трансфер, докато Джеймс Мадисън стана лятното попълнение на Тотнъм.

Барнс е близо до подпис с Уест Хем, но той ще разгледа и оферти от други клубове. “Чуковете” напреднаха в преследването на Харви Барнс, след като проведоха конкретни разговори с лисиците през последните няколко седмици. Те чакаха да вземат пари чрез продажбата на Деклан Райс, която изглежда близо до завършване.

Нюкасъл и Астън Вила представляват най-голямата заплаха за този трансфер, като и двата отбора могат да предложат по-добра оферта на Барнс. Следователно може да не е изненада, ако футболистът на “лисиците” отвхръли предложението на тима от Лондон.