Уест Хям едва ли ще направи втора оферта за Хари Магуайър
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Има прекалено много фактори, които показват, че такъв трансфер няма да се случи

Съобщава се, че Уест Хям е малко вероятно да предложи подобрена оферта за централния защитник на Манчестър Юнайтед – Хари Магуайър. ,,Чуковете” наскоро демонстрираха интереса си към 30-годишния футболист и решиха да ,,опипат почвата” около него, като предложиха оферта от 20 милиона паунда. ,,Червените дяволи” обаче бързо отхвърлиха тази оферта за Магуайър, тъй като те оценяват английския национал на над 40 милиона паунда.

Предпологаше се, че Уест Хям ще пратят нова подобрена оферта, но според The Mirror, отборът на Дейвид Мойс е решил да не отправя ново предложение. Докладът добавя, че цената, която са сложили Манчестър Юнайтед на Магуайър и седмичната заплата на защитника от 200 000 паунда са проблем за Уест Хям.

Нежеланието на Магуайър да се присъедини към Уест Хям също е ,,препъни камък” за евентуален трансфер, като се смята, че бившият играч на Лестър е готов да се присъедини към „по-голям клуб“ от „чуковете“, ако се съгласи да напусне ,,Олд Трафорд”. Има слухове, че има интерес от Челси, Тотнъм и Нюкасъл, но няма нищо официално потвърдено.