Днес ще се изиграят четири мача от квалификациите за ШЛ
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Четири интересни срещи ни очакват днес от квалификациите на Шампионската лига

Днес ще се изиграят четири срещи от реваншите във втория кръг на квалификациите на Шампионската лига. Тимовете, които успеят в срещите си ще продължат пътя си към третия кръг от предварителните кръгове на “турнира на богатите”, докато преклонилите глава ще се задоволят към втория по важност турнир – Лига Европа.

В първия мач за днес, която ще стартира от 20:30 наше време, гръцкият Панатинайкос ще домакинства на украинския Днипро-1. Миналата седмица “зелените” победиха с 3:1. Половин час след това започва и двубоят, който представлява най-голям интерес за родните зрители. В него родният шампион Лудогорец гостува на словенския Олимпия (Любляна), с който не успяха да се победят в първия мач в Разград и направиха равенство 1:1.

Паралелно с мача на “разградските орли” ще стартира и почти прокотолната среща между еврокошмарът от близкото минало за българските тимове – беларуският БАТЕ Борисов, и кипърския първенец Арис (Лимасол). Островитяне нанесоха истински шок на тима от източна Европа в първия мач и го шамаросаха с 6:2.

Последни за вечерта ще започнат срещата си отборите на Слован (Братислава) и Жрински (Мостар). Словашкият тим излъга бошняците в първия мач с 1:0 и сега ще влезе в реванша с едни гърди напред.