Уест Хям опитва да открадне талант под носа на Ман Сити
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Жереми Доку привлича сериозен интерес върху себе си

Ръководството на Уест Хям планира да изпрати оферта до Рен за крилото Жереми Доку и да го открадне под носа на Манчестър Сити, които вече са постигнали споразумение за личните условия на играча. Рен няма обаче да разглежда оферти под 50 милиона евро за звездата си, което не би трябвало да притеснява “чуковете”, които събраха достатъчно средства от продажбата на Деклан Райс.

Въпреки опитът на Уест Хям обаче, Доку най-вероятно ще премине в Сити, тъй като той е силно заинтересован от проекта, който се гради на “Етихад”. Ако той облече небесно-синия екип, ще му се наложи да замести превърналия се в любимец на феновете Рияд Марез, който в момента е част от Ал Ахли. Това предизвикателство обаче не притеснява Доку, който е уверен в своите качества.

21-годишният белгиец притежава завидна скорост и отлични умения с топка в крака. Той е чудесен дрибльор и умее лесно да създава хаос в противниковите отбрани. Това го прави идеален за схемата на Гуардиола, който се нуждае и от играчи, които обичат в дадени моменти да играят индивидуално вместо да търсят взаимодействие със съотборник.