Ал Насър подсилва защитата си с двама топ бранители
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Серхио Рамос и Аймерик Лапорт могат да заиграят заедно

Ръководството на Ал Насър очаква потвърждение от Серхио Рамос и Аймерик Лапорт за техните трансфери в клуба от Саудитска арабия, съобщава Руди Галети. Според информацията двамата бранители вече са дали първоначалното си съгласие за сделката, но официалното им решение се очаква в следващите 48 часа.

Ако трансферът на Рамос в Ал Насър се осъществи, това би означавало, че футболните фенове отново ще могат да се насладят на легендарното дуо Рамос-Роналдо, което свикнахме да виждаме преди години, когато и двамата играха за Реал Мадрид. Около бъдещето на Рамос се спекулира много силно от началото на трансферния прозорец. Той бе свързван първо със завръщане в Севиля, а после и с такова в Реал Мадрид. За момента обаче шансът подобен трансфер да бъде осъществен е минимален и по всяка вероятност испанецът ще премине в Ал Насър.

Ситуацията, в която Лапорт се намира е не по-малко сложна. Той е част от звездния отбор на Манчестър Сити, но през последния сезон получаваше много малко игрово време. Този проблем се очаква дори да се влоши през настоящата кампания, тъй като към тима на “гражданите” се присъедини и таланта на РБ Лайпциг Йошко Гвардиол.