Неймар след трансфера в Ал Хилал: Това е най-добрият отбор в Азия
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Бразилецът е убеден, че отива на правилното място

Вчера световноизвестният футболист Жуниор Неймар осъществи може би изненадващ за много хора трансфер. Той премина в шампиона на Саудитска Арабия Ал Насър срещу сума около 100 милиона долара. Заплатата на бразилеца също ще бъде голяма. Той ще получава рекордните 150 милиона долара на година или 300 милиона за целия срок на договора.

Той даде и първото си интервю в синия екип на Ал Хилал. В него Неймар говори за атмосферата, която е заварил в клуба и за амбициите си за сезона.

“Искам да напиша нова история. В първенството на Саудитска Арабия вече има голям брой футболисти от най-висока класа. Лигата постоянно се развива. Убеден съм, че идвам на място, към което все повече играчи ще се стремят”, сподели Неймар.

“Ал-Хилал е голям клуб с фантастични фенове. Това е най-добрият отбор в цяла Азия. Чувствам, че взех правилното решение в подходящия момент. Обичам да побеждавам и да вкарвам голове. Вече ще го правя в Ал-Хилал”, допълни той.

Едва ли много хора са очаквали, че кариерата на Неймар ще се развие точно по този начин. Когато младежът премина от Сантос в Барселона очакванията към него бяха огромни. Въпреки, че той направи една доста добра кариера от него се очакваше да покори доста повече върхове и да се доближи още повече до постигнатото от Лео Меси и Кристиано Роналдо.